Afbeelding

PowerVrouwen terug van weg geweest

Verhalen uit de buurt

OOSTERWOLDE - Donderdagochtend verzamelden zich 25 vrouwen in de Kompaan voor de bijeenkomst van Powervrouwen. Powervrouwen is een groepsactiviteit voor alle vrouwen in de gemeente Ooststellingwerf. Zij kunnen met elkaar in gesprek en hebben het over hoe ze elkaar kunnen helpen, versterken, inspireren en zoeken de verbinding met elkaar.

Het is niet de eerste keer dat Powervrouwen werd georganiseerd, eerder werd PowerVrouwen georganiseerd in samenwerking met team jongerenwerk als MDT-activiteit (maatschappelijke diensttijd).

Mix van activiteiten

De activiteit wisselt doorgaans van thema. Zo was de eerste keer het thema ‘Oud Hollandse spelletjes’ waar spelletjes als sjoelen, blikgooien en pimpampet op de tafel stonden, ‘Samen eten’ werd gevuld met een mix van Arabische en Hollandse lekkernijen en dit is nog maar het begin. De komende donderdagen staan er nog veel meer leuke activiteiten op de planning. Naast de Powervrouwen activiteit op donderdag is er ook Empowerdans op dinsdag, hierover kunt u meer lezen op de website van Scala. Alle vrouwen uit de gemeente Ooststellingwerf zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Vrouwen die op zoek zijn naar nieuwe contacten en een gezellige sfeer zijn van harte uitgenodigd om langs te komen.


Contact opbouwen

Een bezoek aan de activiteit PowerVrouwen, een ontmoetingsplek vlakbij het busstation en het centrum van Oosterwolde, is laagdrempelig. Vrouwen kunnen er zijn wie ze zijn ongeacht geloofsovertuiging, afkomst en achtergrond. Deelname is gratis en de vrouwen komen wekelijks op donderdag 11:30 tot 13:00uur (m.u.v. vakanties) samen in de Kompaan, bij de Moskampweg 3-5 in Oosterwolde.

Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 10 uur geleden
Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 12 uur geleden
Robin van Persie in actie tegen sc Heerenveen (2018).
Robin van Persie wordt de nieuwe hoofdtrainer van SC Heerenveen Sport 13 uur geleden
Pluktuin Vreedebest
Het seizoen is weer begonnen voor Pluktuin Vreedebest: "Mijn hobby voor tuinieren is een beetje uit de hand gelopen" Culinair 18 uur geleden
Afbeelding
Voorkom conflicten, zorg voor een stevig juridisch fundament van je (online) business! Zakelijk nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Één instrument voor draagkracht en draaglast in Fryslân Wonen 16 mei, 18:00
Afbeelding
Fryslân pakt regie op energiesysteem van de toekomst Duurzaamheid 16 mei, 15:00
Afbeelding
Dit zijn de belangrijkste punten in het nieuwe coalitieakkoord voor Friesland Politiek 16 mei, 14:02